Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SINPUR ENERGY.

Termenul de livrare a produselor aflate in stoc este de aproximativ in 24-72 ore, iar pentru produsele aduse pe comanda 7-10 zile calendaristice.

In cazul sistemelor fotovoltaice ce implica montaj termenul de livrare si/sau montaj este stabilit printr-un Contract separat.

Livrarea se face prin reteaua de distributie a curierilor nationali (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SINPUR ENERGY SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 2.000 Lei, transportul in provincie este GRATUIT.

Se face prin curieri proprii in 24-72 ore, gratuit la sediul dumneavoastra pentru comenzi mai mari de 2.000 Lei, iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 2.000 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 18 Lei pentru primul kg + 1.5lei per kg suplimentar.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea Sinpur Energy.

Livrarea se face prin reteaua de distributie a curierilor nationali, in 24-72 ore. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SINPUR ENERGY SRL.

Daca preferati o alta firma de curierat fata de cea prezentata de noi, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin SINPUR ENERGY se poate face prin ordin de plata/transfer bancar in avans, ramburs la livrare, sau prin plata cu cardul online.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SINPUR ENERGY.